Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Muut

Pasi Tuutille kenkää Veikkausliigan KuPS:sta – Tilalle todellinen mestarivalmentaja

Jani Honkavaara
AOP

Veikkausliigan Kuopion Palloseura on vapauttanut tällä päivämäärällä Pasi Tuutin päävalmentajan valmennusvastuusta. Keltamustien uudeksi päävalmentajaksi on nimetty Jani Honkavaara.

Veikkausliigassa pelaavan Kuopion Palloseuran päävalmentajana kuluvan vuoden toiminut Pasi Tuutti on vapautettu 21.4.2023 päävalmentajan tehtävistä. Edustusjoukkueen valmennusvastuun ottaa jatkossa kantaakseen Jani Honkavaara.

Honkavaara on tuttu nimi kuopiolaisille. Honkavaara toimi KuPS:n päävalmentajana vuosina 2017-2019, jolloin KuPS aloitti vakuuttavan mitaliputkensa. Honkavaaran urakka kuopiolaisseuran päävalmentajana sai arvoisensa päätöksensä, kun joukkue pääsi juhlimaan Veikkausliigan mestaruutta vuonna 2019.

– Honkavaaran mietteet uudesta päävalmentajan pestistä Kuopion Palloseuran kanssa julkaistaan myöhemmin.

– Kuopion Palloseura kiittää Tuuttia hänen panoksestaan seuramme eteen, seuran tiedotteessa todetaan.

Honkavaara on kotoisin Seinäjoelta. Hänen oma pelaajauransa kului eri suomalaisdivisioonissa, jonka lisäksi hän pelasi kymmenen Veikkausliiga-ottelua.

Valmennusurallaan hän on toiminut apuvalmentajana Viikingeissä kolmen kauden ajan, jonka jälkeen hän päävalmensi HIFK:ta kaksi kautta. Yhden Gnistan-kauden jälkeen mies palasi HIFK:hon neljän kauden ajaksi. Pestin huippuhetkiin kuului nousu Veikkausliigaan.

Helsingistä mies siirtyi menestyksekkäästi Kuopioon, jonka jälkeen matka jatkui SJK:hon. Viimeisen reilun vuoden ajan mies on toiminut Suomen Palloliitossa huippu- ja nuorisovaiheen asiantuntijana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Muut