Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Bologna kohtaa Juventuksen – Italialaislegenda siirtymässä PSG:hen? – “Kun aika on oikea, tulemme istumaan alas ja keskustelemaan tulevaisuudestani”

Jalkapallo
Unsplash

Bolognan päävalmentaja, Thiago Motta, kertoo, ettei tähtipelaaja, Marko Arnautovic, ole mukana, kun joukkue kohtaa sunnuntaina Juventuksen. Italialaismanageri ottaa kantaa myös omaan tulevaisuuteensa Bolognan peräsimessä.

Edellisessä ottelussaan Hellas Veronalle taipunut Bologna joutuu kovaan testiin sunnuntaina, kun vastaan asettuu Juventus.

Estadio Renato Dall’ Aralla pelattavaan otteluun lähdetään kutkuttavista lähtökohdista. Normaalioloissa Juventusta voitaisiin pitää selkeänä ennakkosuosikkina, mutta Vanhan Rouvan pelaaminen on tökkinyt viime aikoina.

Torinolaisten pistevähennys kumottiin hiljattain, jonka myötä joukkue nousi sarjan kolmannelle sijalle. Kolmesta edellisestä ottelusta on tullut kuitenkin takkiin, joten vire on kaukana parhaasta.

Bolognalla on hyvät mahdollisuudet yllätykseen, mutta tehtävää vaikeuttaa Marko Arnautovicin poissaolo.

Joukkueen manageri, Thiago Motta, paljastaa, että itävaltalainen on toipunut vammastaan, muttei ole vielä täydessä pelikunnossa.

– Arnautovicin vamma on parantunut, mutta hän tarvitsee aikaa päästäkseen pelikuntoon. Meidän täytyy muistaa, että hän on viimeksi pelannut täydet minuutin tammikuun alussa.

Mottan uskotaan jättävän kuluvan kauden jälkeen pestinsä Bolognan valmentajana ja hänen uskotaan siirtyvän PSG:n peräsimeen.

– Kun aika on oikea, tulemme istumaan alas ja keskustelemaan tulevaisuudestani, italialainen kertoi.

– Asialla ei ole mikään kiire ja kaikki keskittymiseni on tällä hetkellä vain Juventuksen kohtaamisessa.

Lähde: Football-Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A