Uncategorized

ManUn Mestarien liiga haaveille kova isku – Brighton ryöväsi pisteet dramaattisella viime hetken maalilla

Brighton nappasi arvokkaat pisteet ManUa vastaan

Brighton ja Manchester United taistelivat arvokkaista pisteistä lisäajan viime hetkille saakka Valioliigassa.

Manchester Unitedin haaveet Mestarien liiga paikasta ottivat hieman takapakkia, kun joukkue kärsi dramaattisen viime hetken 1-0 tappion Brightonille torstaina.

United oli ennen ottelua Valioliigassa neljännellä sijalla, eli kiinni viimeisessä Mestarien liiga paikassa. Tappionkin jälkeen punaiset pysyvät paikassa kiinni, mutta ero takaa tuleviin kapeni.

Brighton ryöväsi kaikki kolme pistettä Amexilla torstai-iltana lisäajan osumalla. Kotijoukkueen Alexis Mac Allister pääsi laukomaan isännät voittoon pilkulta ottelun 99. minuutilla.

Myös Unitedilla oli ottelussa paikkansa, mutta Brighton oli nurmella vahvempi ja painosti viimeisille minuuteille saakka.

Dramaattinen viime hetken voitto toi puolestaan Brightonin europaikkahaaveille hyvän boostin. Joukkue on Valioliigassa nyt kuudentena, neljä pistettä kaksi ottelua enemmän pelanneen Liverpoolin takana. Liverpool puolestaan on enää neljä pistettä yhden ottelun vähemmän pelanneen Unitedin takana.

United on ollut tällä kaudella vaikeuksissa vieraskentillä erityisesti top 9 -joukkueita vastaan. Sillä onkin heti seuraavaksi tulevana sunnuntaina edessään jälleen vierasmatka – tällä kertaa kuitenkin sarjataulukon loppupäässä olevan West Hamin vieraaksi. Vaikka joukkue onkin vielä suhteellisen turvallisesti kiinni top 4 -paikassa, on sen virhemarginaali nyt huomattavasti pienempi.