Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Newcastle suunnittelee todellista ryöstöä – Chelsean floppikausi vesittämässä jättidiilin?

Joao Felix
AOP

João Felixin tulevaisuudesta on esitetty useita erilaisia arvailuja. Viimeisten tietojen mukaan Newcastle United pyrkii värväämään miehen riveihinsä kesällä.

Portugalin maajoukkuemies, João Felix, saattaa olla vaihtamassa jälleen osoitetta. Atletico Madridin sopimuspelaaja edustaa tällä tällä hetkellä lainadiilillä Chelseaa, jonne hän siirtyi tammikuussa.

Felixin debyytti Bluesin paidassa päättyi ulosajoon, joten ennusmerkit eivät lupailleet kovinkaan hyvää. Tämän jälkeen portugalilainen on kuitenkin nostanut osakkeitaan ja tehnyt 14 pelin aikana kolme maalia.

Chelsean uskotaan haluavan kiinnittää Felix pysyvällä sopimuksella, mutta Atleticon myyntihalukkuudesta ei ole toistaiseksi tarkkaa tietoa.

Diego Simeonen kohtalo saattaa osittain vaikuttaa Felixin tulevaisuuteen. Tulisieluinen argentiinalaisvalmentaja saattaa olla jättämässä Metropolitanon taakseen. Simeonen ja Felixin tulenarat välit ovat hyvin tiedossa, joten jos ensin mainittu lähtee näyttää Felixin paluu Atleticoon todennäköisemmältä.

Tuoreiden tietojen mukaan myös Newcastle United on saapunut apajille ja ilmaissut kiinnostuksensa Felixiä kohtaan.

Magpiesiä luotsaava Eddie Howe näkee portugalilaisen potentiaalisena vahvistuksena ensi kautta ajatellen. Newcastle on näillä näkymin etenemässä Mestarien liigaan, kun taas Chelsean europelit jäävät haaveeksi.

Lähde: Geordie Boot Boys

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset