Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Yksi aikakausi päätökseen: ManU-toppari jättää seuran 12 vuoden jälkeen

Old Trafford
Pixabay

Manchester United tiedotti perjantaina verkkosivuillaan, että Phil Jones jättää kesällä seuran pitkän yhdessäolon jälkeen. 31-vuotiaan englantilaisen uraa ovat värittäneet lukuisat loukkaantumiset.

Phil Jones siirtyi Manchester Unitediin valtavat odotukset niskassaan vuonna 2011. Red Devilsin tuolloinen manageri, Sir Alex Ferguson, vertasi Jonesia seuralegenda Steve Bruceen, joka oli paljon sanottu nuoresta keskuspuolustajasta.

Lukuisista loukkaantumista kärsinyt Jones ei koskaan pystynyt vastaamaan huutoon ja nyt ura Old Traffordilla on tulossa päätökseensä 229 ottelun jälkeen.

– Muutamat viime vuodet ovat olleet todella vaikeita. Siitä ei pääse mihinkään, Jones myönsi.

– Perheeni on tukenut minua uskomattomalla tavalla ja auttanut minut pitämään keskittymiseni oikeissa asioissa. Olen yrittänyt tehdä kaikkeni päästäkseni täyteen kuntoon, jotta voisin jälleen pelata.

– Kasvoin pelaten jalkapalloa, joten ikävöin sitä todella paljon. Olen tiennyt jo nuoresta pitäen, että on tehtävä sitä, mitä rakastaa työkseen. En ole pelannut niin paljon kuin olisin toivonut, mutta olen onnekkaassa asemassa.

– Luulen, että urani kohokohta on Wolves-peli (paluu loukkaantumisen jälkeen viime kaudella). Se oli hetki, jota en koskaan unohda. Saan kylmiä väreitä ajatellessani sitä. Tein niin kovasti töitä päästäkseni pelikuntoon.

– Se oli valtava hetki urallani, ja fanit olivat sinä päivänä uskomattomia. Se rakkaus ja intohimo, jota he osoittivat, oli sensaatiomaista. En voi kiittää heitä siitä tarpeeksi. He ovat olleet jatkuvana tukena koko sen ajan, jonka olen täällä viettänyt.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga