Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Lontoon derbyssä riitti draamaa – Roy Hodgson: “Tämä ottelu oli kovaa taistelua”

Roy Hodgson
AOP

Fulham ja Crystal Palace järjestivät viihdyttävän näytöksen Craven Cottagella. Vierasjoukkue Palacen manageri, Roy Hodgson, kertoi mietteitään taiston tauottua.

Fulhamin ja Crystal Palacen valinen mittelö starttasi tasaisissa merkeissä. Odsonne Edouard vei Eaglesin johtoon reilun puolen tunnin kohdalla. Serbialaiskärki Alexandr Mitrovic tasoitti avausjakson lisäajalla rangaistuspotkusta, joten tauolle siirryttiin 1-1 lukemissa.

Mitrovic lisäsi lontoolaisten johtoa toisen jakson ensimmäisellä kymmenminuuttisella. Pisteet näyttivät jäävän Craven Cottagelle, mutta vieraiden Joel Ward iski pelin tasoihin 83. peliminuutilla.

Palacen manageri, Roy Hodgson, kertoi tunnelmistaan pelin tauottua.

– Tämä ottelu oli kovaa taistelua. Tässä lajissa on lopulta kyse otteluiden voittamisesta ja pelaajat pyrkivät voittamaan tyylillä, joka tukee heidän vahvuuksiaan.

– Edellisessä ottelussamme pidimme palloa hallussamme pitkiä jaksoja. Pystyimme hallitsemaan kenttätapahtumia ja syöttöpelaamisemme oli korkealla tasolla. Tämä ottelu oli täysin erilainen.

– Fulham pelaa todella fyysistä jalkapalloa ja heillä on paljon vahvoja pelaajia joukkueessaan. Meidän täytyi sopeutua siihen ja osoittaa sitkeyttä.

– Olemme vahvoilla aina kun pystymme sopeutumaan erilaisiin haasteisiin. Huolimatta siitä, pystymmekö pelaamaan haluamallamme tavalla, vai emme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga