Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

U20 MM: Argentiina aloitti voitokkaasti – Yllättäjäjoukkue tarjosi kovan haasteen

Argentiina
Pixabay

Jalkapallon alle 20-vuotiaiden MM-kilpailut pyörähtivät käyntiin viikonloppuna. A-lohkon suurin ennakkosuosikki Argentiina sai avausottelussaan vastaansa Uzbekistanin, joka pisti raitapaidat erittäin koville.

Javier Mascheranon valmentama Argentiina aloitti kamppailun aktiivisella otteella ja peli pyöri pitkiä jaksoja Uzbekistanin kenttäpuoliskolla. Eteläamerikkalaisten yksilötaito vaikutti olevan selkeästi korkeamalla tasolla ja peli näytti sujuvan täysin raitapaitojen käsikirjoituksen mukaan.

Uzbekistan heräsi kuitenkin pikkuhiljaa paremmin mukaan taisteluun ja vastasikin kamppailun avausmaalista. Makhmudjon Makhamadjonov laukoi paitsiolta haiskahtaneesta tilanteesta joukkueensa johtoon. Pelin tempo kohosi välittömästi maalin jälkeen ja tilanteita nähtiin molemmissa päissä.

Argentiina tasoitti vain muutamaa minuuttia myöhemmin, kun Alejo Veliz puski pallon verkkoon Agustin Giayn keskityksestä. Uzbekistanin maalivahti, Otabek Boymudorov, voi ottaa maalin osittain omaan piikkiinsa.

Argentiina nosti prässiään tasoituksen jälkeen, jonka myötä Uzbekistan oli pakotettu vetäytymään alemmas puolustuasemiin. Valentin Carboni vei joukkueensa johtoon avausjakson lopulla.

Uzbekistan nosti riskitasoaan toisella nelivitosella ja raatoi armottomasti. Joukkue ei kuitenkaan pystynyt juurikaan uhkaamaan Argentiinan johtoasemaa yritysten jäädessä puolittaisiksi.

Mascheranon miehistö pelasi toisella jaksolla viisaasti riskejä vältellen ja otti lopulta täysin ansaitut kolme pistettä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut