Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Valencialle tuntuvat sanktiot sunnuntain tapahtumista: “Aiomme taistella tätä päätöstä vastaan loppuun asti”

Valencian kannattajia Real Madrid-ottelussa.
AOP

Valencialle mätkäistiin sunnuntaisen Real Madrid-ottelun tapahtumien johdosta 45 000 tuhannen euron sakot ja osa stadionin katsomosta määrättiin suljettavaksi seuraavan viiden ottelun ajaksi. Seura ei ole tyytyväinen La Ligan kilpailuvaliokunnan päätökseen.

Sunnuntaina pelatun Valencian ja Real Madridin välisen ottelun jälkipuinti jatkuu edelleen. Kuten aiemmin uutisoimme, Vinicius Juniorin saama punainen kortti mitätöitiin.

Tämän lisäksi pelin kotijoukkueena toimineeseen Valenciaan kohdistettiin sanktioita. Joukkueelle määrättiin 45 000 euron suuruinen sakkorangaistus, jonka lisäksi seura joutuu sulkemaan osan stadionistaan seuraavan viiden ottelun ajaksi.

Seura oli näreissään kohtaamistaan rangaistuksista ja julkaisi asiasta tiedotteen varhain keskiviikkona.

– Valencia haluaa ilmaista täydellisen erimielisyytensä ja pettymyksensä kilpailuvaliokunnan määräämästä epäoikeudenmukaisesta ja suhteettomasta rangaistuksesta. Valencia tuomitsee julkisesti, että komitean esittämät todisteet ovat ristiriidassa sen kanssa, mitä poliisi ja La Liga sanovat.

– Rangaistus perustuu todisteisiin, joita seuralla ei ole ollut mahdollisuutta nähdä. Se, että rangaistaan faneja, jotka eivät olleet osallisina näissä valitettavissa tapahtumissa, on täysin suhteetonta, epäoikeudenmukaista ja ennennäkemätöntä. Aiomme taistella tätä päätöstä vastaan loppuun asti.

Lähde: Associated Press

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga