Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Muut

PSG:n pelaaja kriittisessä tilassa vakavan onnettomuuden jälkeen: “Hän saa parasta mahdollista hoitoa”

PSG
Pixabay

Sunnuntaina uutisoitiin laajalti Sergio Ricon ratsastusonnettomuudesta. Mies putosi hevosen selästä ikävin seurauksin ja hänen kerrotaan olevan tällä hetkellä kriittisessä tilassa sairaalassa.

Paris Saint-Germainia edustava, Sergio Rico, joutui sunnuntaina vakavaan onnettomuuteen kotimaassaan Espanjassa. Onnettomuus tapahtui, kun Rico, 29, oli osallistumassa vuosittaiselle pyhiinvaellukselle El Rocion alueella Huelvassa Espanjassa.

Hänen perheensä kertoi lausunnossaan, että hän kärsi “vakavan onnettomuuden, joka johtui muulikärryjen ja hevosen osumisesta häneen”. Espanjalainen lennätettiin helikopterilla sairaalaan Sevillaan.

Vielä lauantaina Rico oli penkillä, kun PSG varmisti ennätyksellisen 11. mestaruutensa Strasbourgia vastaan pelatun 1-1-tasapelin myötä. Pelaajille myönnettiin kauden päättymisen myötä vapaata, jonka jälkeen Rico päätti matkustaa Espanjaan.

– Sergio on hyvissä käsissä ja taistelee selviytyäkseen, Ricon perheen sunnuntaisessa lausunnossa todettiin.

– Hän saa parasta mahdollista hoitoa, mutta seuraavat 48 tuntia ovat kaikkein kriittisimmät.

Myös PSG tiedotti pelaajansa tilanteesta. Seura kertoi olleensa Ricon perheeseen yhteydessä ja kertoi tämän olevan kriittisessä tilassa.

Ricon entinen joukkue Sevilla lähetti pelaajalle omat terveisensä.

– Paljon voimia ja pikaista toipumista.

Lähde: BBC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Muut