Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Edwin van der Sar jättää Ajaxin pitkän yhteisen taipaleen jälkeen: “Tunnen tarvetta ottaa hieman etäisyyttä”

Jalkapallokenttä
Unsplash

Hollannin maajoukkuelegenda, Edwin van der Sar, jättää työnsä Ajaxin toimitusjohtajana. Van der Sar ehti toimia pestissä vuodesta 2016 lähtien. Miehen päätöksestä tiedotettiin tiistaina.

Edwin van der Sar on eronnut Ajaxin toimitusjohtajan tehtävästä. 52-vuotias entinen Manchester Unitedin, Fulhamin ja Hollannin maajoukkueen maalivahti, joka aloitti Ajaxissa, on ollut Eredivisie-seuran hallituksessa vuodesta 2012.

Van der Sar toimi aluksi markkinointijohtajana, ennen siirtymistään toimitusjohtajaksi vuonna 2016. Hänen sopimuksensa oli voimassa vuoteen 2025 asti.

Van der Sar kertoi päätöksestään seuraavasti:

– Olen päättänyt lopettaa seuran hallituksessa lähes 11 vuoden jälkeen. Olemme kokeneet hienoja asioita yhdessä, mutta tämä on ollut myös uskomattoman haastava ajanjakso.

– Olen hyvin kiitollinen niille ihmisille, jotka olen tavannut ja joiden kanssa olen työskennellyt toisen Ajax-urani aikana, ja siitä, mitä olemme saavuttaneet ja kokeneet yhdessä.

– Tunnen tarvetta ottaa hieman etäisyyttä, levätä ja tehdä muita asioita. Ei tunnu hyvältä tehdä päätöksiä tämän hienon seuran tulevaisuudesta tulevalla kaudella. Siksi olen päättänyt erota.

Ajax kertoi toivoneensa maalivahtilegendan jatkavan työssään, mutta kunnioittavansa tämän päätöstä.

Lähde: The Irish News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat