Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Valioliigaseura virittelee kovaa kaappausta: Real-tähti saapumassa Villa Parkille ilmaisella siirrolla

Aston Villa tavoittelee Real-tähteä.
Unsplash

Real Madrid vahvisti hiljattain, ettei Marco Asensio pue seuran pelipaitaa päälleen ensi kaudella. Espanjalainen ei ole vielä tehnyt päätöstä uudesta joukkueestaan, mutta varsinkin Britteinsaarilla riittää median mukaan ottajia.

Marco Asension sopimus Real Madridin kanssa päättyy kesäkuun lopulla, jonka jälkeen laitahyökkääjä on vapaa etsimään itselleen uuden työnantajan.

Espanjalaista on linkitetty aiemmin muun muassa Liverpoolin, Arsenalin ja Manchester Unitedin riveihin, mutta toistaiseksi mitään konkreettista ei ole tapahtunut.

Myös Serie A:n jättiseura AC Milan on mukana kilpailussa pelaajan allekirjoituksesta, mutta espanjalaisen palkkapyyntö saattaa osoittautua liian korkeaksi.

Viimeisten tietojen mukaan valioliigaseura Aston Villa on tällä hetkellä kaikkein lähimpänä Asension hankintaa.

Villa Parkilla on käynnissä yksi Valioliigan mielenkiintoisimmista projekteista ja joukkue on kuin uudestisyntynyt Unai Emeryn otettua valmennusvastuun.

Emeryn kerrotaan näkevän Asensiossa potentiaalia nousta yhdeksi sarjan johtavista pelaajista ja uskoo tämän pystyvän muodostamaan tehokkaan yhteyden huimavireisen Ollie Watkinsin kanssa.

Asensio ei päässyt päättyneellä kaudella nauttimaan Carlo Ancelottin luottamuksesta, mutta oli 30 ottelun aikana mukana 15 maalissa.

Lähde: Birmingham Live

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset