Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Chelsea ja Juventus virittelevät vaihtokauppaa: Belgialaishyökkääjä joutumassa pelinappulaksi?

Dusan Vlahovic
AOP

Chelsea on kiinnostunut Juventuksen Dusan Vlahovicista. Lontoolaisjoukkueen hyökkäysosasto kalpenee Valioliigan kärkijoukkueille, johon seuran omistaja, Todd Boehly haluaa tehdä pikaisen muutoksen.

Chelsean pelilliset ongelmat päättyneellä kaudella eivät rajoittuneet pelkästään hyökkäyspäähän. Selkeä tehokkuuden puuttuminen maalipaikoissa oli kuitenkin yksi suurimmista murheen kryyneistä.

Joukkueen keskushyökkääjäosasto näyttää tällä hetkellä varsin ohkaiselta, eikä tehoja ole löytynyt juurikaan muiltakaan sektoreilta.

Kuten Futisfani.com aiemmin uutisoi, Christopher Nkunkun hankinta on viimein realisoitumassa. Jos kaupat näkevät päivänvalon on kyseessä todella kovan tason vahvistus Bluesille.

Chelsean omistaja, Todd Boehly ei ole kuitenkaan jättämässä kaikkea yhden pelaajan varaan. Sinipaitojen kerrotaan tavoittelevan niin ikään Dusan Vlahovicia, joka saattaa olla vaihtamassa maisemaa kesän siirtoikkunassa.

Serbialaistähti nousi suuren yleisön tietoisuuteen Fiorentinan paidassa, mutta Juventuksen väreissä tulosta ei ole tullut aivan samaan tahtiin. Vlahovic on kuitenkin tasaisen varma maalintekijä, jossa Boehly näkee valtavasti potentiaalia.

Yhtenä esiin nousseena vaihtoehtona pidetään vaihtokauppoja seurojen välillä. Inter Milanista kesällä Chelseaan näillä näkymin palaava Romelu Lukaku matkaisi Torinoon osana kauppaa. Belgialaisen ei uskota kuuluvan Chelsean pelaavaan miehistöön ensi kaudella.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset