Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Liverpoolin keskikenttäpelaajan uusi osoite selvillä? – Menestyksekäs aika Anfieldillä päättymässä

Naby Keita
AOP

Naby Keitan siirtyminen Werder Bremeniin on lähteiden perusteella sinettiä vaille valmis. Liverpoolia viiden vuoden ajan edustaneen Keitan sopimus päättyy kesäkuun lopulla, joten hän on vapaa vaihtamaan seuraa ilman siirtokorvausta.

Anfieldillä kaavaillaan suuria muutoksia Liverpoolin ensi kauden miehistöön. Ovet tulevat todennäköisesti käymään runsaasti molempiin suuntiin kesän aikana. Reds tiedotti jo ensimmäisestä hankinnastaan, kun Alexis Mac Allister löi nimensä sopimuspapereihin.

Mac Allisterin saapuminen todennäköisesti paketoi Naby Keitan Liverpool-uran lopullisesti. Keitaa on pidetty jo aiemmin melko varmana lähtijänä, sillä hänen sopimuksensa seuran kanssa on katkolla.

Runsaista loukkaantumisista kärsinyt malilainen saapui Merseysidelle alun perin vuonna 2018. Mies on voittanut Liverpoolin paidassa käytännössä kaiken mahdollisen, mutta henkilökohtaisella tasolla ajanjaksoa Anfieldillä ei voida pitää kovinkaan onnistuneena.

Lukemattomista vammoista kärsinyt Keita on jäänyt vuosi vuodelta pienemmälle vastuulle. Päättyneellä kaudella vyölle kertyi jämäminuutteja kahdeksan valioliigaottelun aikana.

Miehelle löytyy silti edelleen kysyntää ja tuoreiden tietojen mukaan Bundesliigassa pelaava Werder Bremen on erittäin kiinnostunut hänen palveluksistaan. Osapuolten väliset neuvottelut ovat edenneet pitkälle ja Keitan on määrä suorittaa ensi viikolla todennäköisen työnantajansa lääkärintarkastus.

Lähde: Sport Witness

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset