Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Lähde: ManU-pakki ei ole kaupan – Jatkuuko penkin kuluttaminen ensi kaudella?

Victor Lindelöf
AOP

Manchester Unitedin ruotsalaispuolustaja, Victor Lindelöf tulee jatkamaan pelejään Old Traffordilla, ainakin jos siirtoasiantuntija Fabrizio Romanoa on uskominen. Atletico Madrid ja Inter Milan ovat olleet vähälle vastuulle jääneen topparin kintereillä.

Vielä viime kaudella runsaasti vastuuta Manchester Unitedin takalinjoilla saanut Victor Lindelöf putosi päättyneen sesongin aikana penkkimiehen rooliin.

Raphael Varanen ja Lisandro Martinezin toimiva yhteispeli laski tuntuvasti Lindelöfin osakkeita, jonka myötä Ruotsin maajoukkueen kapteeni jäi vähille minuuteille.

Martinezin loukkaantumisen jälkeen käyttöä jälleen löytyi, mutta Lindelöf tuskin mahtuu avauskokoonpanoon tulevalla kaudella.

Pelaajan on kerrottu olevan tyytymätön asemaansa ja pitävänsä mielensä avoinna mahdollisen siirron varalta. Lindelöfiä pidettiin mahdollisena lähtijänä jo tammikuun siirtoikkunassa, mutta Erik ten Hag ei halunnut päästää hänestä irti.

Inter Milan ja Atletico Madrid ovat osoittaneet alkukesästä kiinnostusta, mutta siirtoasioista yleensä hyvin perillä olevan Fabrizio Romanon mukaan Lindelöfin ura tulee jatkumaan nykyisessä osoitteessa.

Romano kertoo, että ten Hag pitää Lindelöfiä ‘’koskemattomana’’, joten puolustajan toivoma siirto on jäämässä haaveeksi. Inter ja Atletico joutuvat näin ollen suuntaamaan katseensa muualle.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset