Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barcan maalitykin pöydällä valtava sopimustarjous: “Minulla on muita prioriteetteja”

Robert Lewandowski
AOP

FC Barcelonan maalinsylkijä, Robert Lewandowski on lähteiden perusteella saanut tarjouksen Lähi-Idästä. Puolalaishyökkääjä aikoo jatkaa uraansa Kataloniassa taloudellisesti houkuttelevasta sopimustarjouksesta huolimatta.

Katalonian jättiseura FC Barcelona oikaisi päättyneellä kaudella kurssiaan. Pelit lähtivät yskien liikkeelle, mutta Xavi Hernandez onnistui puhaltamaan uutta hönkää joukkueen tekemiseen.

Aiempaa haavoittuvaisempi Real Madrid horjui kauden tärkeillä hetkillä ja katalonialaiset ajoivat lopussa ohi päästen juhlimaan La Ligan mestaruutta.

Blaugranan paukut loppuivat kesken UCL:ssä ja Eurooppa-liigassa, mutta tästä huolimatta Camp Noulla katsotaan toiveikkaana kohti ensi kautta.

Yksi loistava uutinen seuran tulevaisuuden kannalta on Robert Lewandowksin päätös jatkaa nykyisessä osoitteessaan. Puolalalaistykki oli päättyneellä sesongilla tavoilleen uskollisesti huikeassa vireessä iskettyään 34 La Liga-ottelun aikana 23 maalia.

Viime kesänä seuraan saapuneen Lewandowskin sopimus kestää vuoteen 2026 saakka, mutta hänen on huhuttu olevan vaihtamassa maisemaa mahdollisesti jo tämän kesän aikana.

Hyökkääjän tiedetään olleen Saudi-Arabian liigan seurojen kiinnostuksen kohteena ja hänen pöydällään on tiettävästi rahakas sopimustarjous.

Siirtoekspertti, Fabrizio Romanon Twitter-tilin mukaan ura on kuitenkin jatkumassa Barcelonassa.

Alla Romanon twiitti aiheesta.

– En mieti Saudi-Arabiasta tullutta tarjousta, sillä siinä ei ole mitään mietittävää. Olen tietoinen siitä, mitä siellä (Saudi-Arabiassa) tapahtuu, mutta se ei ole huolenaiheeni. Minulla on muita prioriteetteja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga