Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Real Madrid suuntaamassa katseensa muualle – Chelsean hintapyyntö osoittautumassa liian korkeaksi

Kai Havertz
AOP

Chelseaa edustavan Kai Havertzin uskotaan olevan lähellä maisemanvaihdosta. Saksalaishyökkääjän perässä on useita seuroja, mutta Bluesin asettama korkea hintapyyntö saattaa romuttaa pelaajan toiveet.

Real Madridin hyökkäysosastoon on odotettavissa huomattavia muutoksia kesän aikana. Karim Benzeman jättämää aukkoa on erittäin vaikea paikata, eikä tilannetta helpota myöskään Marco Asension päätös vaihtaa maisemaa.

Carlo Ancelotti toivoo saavansa miehistöönsä kovan luokan vahvistuksia tulevien viikkojen aikana, mutta etenkin Harry Kanen hankinta saattaa osoittautua mahdottomaksi tehtäväksi. Englantilaisella olisi kaikki eväät täyttää Benzeman jättämät saappaat, mutta Spurs ei tule luopumaan maalilingostaan ilman jättimäistä siirtosummaa.

Madrid on ollut tiettävästi myös Chelseaa edustavan Kai Havertzin kintereillä, mutta saksalaisen siirto ei näytä viimeisten tietojen valossa todennäköiseltä. Asiaan perehtynyt siirtoguru, Fabrizio Romano kommentoi kauppojen todennäköisyyttä Twitter-tilillään. Romanon mukaan Bluesin hintapyyntö on liikaa espanjalaisseuralle.

Lue alta Romanon twiitti aiheesta.

– Real Madrid ei aio maksaa suurta siirtokorvausta Havertzista. Ancelotti arvostaa häntä pelaajana, mutta seuralla ei ole aikomusta maksaa Chelsean pyytämää 60 miljoonan siirtosummaa lisäosineen.

– Neuvottelut ovat tällä hetkellä katkenneet ja käynnistyvät vain, jos Chelsea on valmis pudottamaan hintapyyntöään myöhemmin siirtoikkunan aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga