Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Valioliigatähteä tarjottu Arsenalille: “Mahtuisi minkä tahansa Euroopassa pelaavan joukkueen keskikentälle”

Ruben Neves
AOP

Wolverhampton Wanderersin tähtipelaaja, Ruben Neves jatkaa toistaiseksi uraansa Molineux’lla. Portugalin maajoukkuemiestä on linkitetty tuttuun tapaan useaan eri suuntaan ja Wolvesin kerrotaan pyrkivän jouduttamaan siirtoa.

Yksi muutaman viimeisen siirtoikkunan puhutuimmista pelaajista, Ruben Neves on edelleen Wolverhamptonin pelaaja. Taitavan portugalilaisen kintereillä on ollut muun muassa Manchester United ja FC Barcelona.

Tuoreimpien tietojen mukaan miestä on tarjottu myös Arsenalille, sillä Wolves ei halua päästää ensi kesänä sopimuksensa päättävää Nevesiä muualle ilman siirtokorvausta.

Entinen valioliigapuolustaja, Gary Neville kehui aiemmin portugalilaista maasta taivaisiin ja ihmetteli, miten tämä ei ole vieläkään karistanut Molineux’n pölyjä kannoiltaan.

– Ajattelin, että Ruben Neves olisi Wolvesissa pari kautta ja siirtyisi sitten Mestarien liigassa pelaavaan seuraan. Olen todella yllättynyt, ettei näin ole tapahtunut, oli syy mikä tahansa. En tiedä johtuuko se siitä, että hänen ei katsota sopivan johonkin tiettyyn profiiliin.

– Oli kuitenkin hämmentävä nähdä miten hyvin hän pelasi Portossa nuorella iällä nousten joukkueen kapteeniksi. Mielestäni hän mahtuisi minkä tahansa Euroopassa pelaavan joukkueen keskikentälle.

Lähde: Football365

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset