Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Toni Kroos ottaa kantaa Real Madridin jättihankintaan – Piikki entisen supertähden suuntaan: “Uskon, että jokainen sanoisi jälkikäteen…”

Toni Kroos
AOP

Toni Kroos toivottaa Jude Bellinghamin tervetulleeksi Real Madridiin, mutta muistuttaa, että nuorukainen kantaa mukanaan siirtosummansa asettamia paineita.

Kuten aiemmin uutisoimme, Jude Bellinghamin pitkään odotettu siirto Real Madridiin sai viimeisen silauksensa keskiviikkona. Madrid ilmoitti Bellinghamin tehneen seuran kanssa kuuden vuoden sopimuksen, jonka kerrotaan olevan 103 miljoonan euron arvoinen.

19-vuotias keskikenttäpelaaja on virallisesti Real Madridin pelaaja 1. heinäkuuta alkaen. Englantilaisen tuleva joukkuetoveri, Toni Kroos otti kantaa jättisiirtoon.

– Bellingham on ikäisekseen todella kehittynyt ja monet seurata halusivat hänet. Jos Real Madrid laittaa näin paljon rahaa likoon, olen varma, että kyseessä on kannattava hankinta.

– En nähnyt päättyneellä kaudella juurikaan Borussia Dortmundin bundesliigaotteluita, mutta Mestarien liigassa hän esiintyi pääsääntöisesti todella hyvin. Jos hän jatkaa samalla tavalla täällä, on kyseessä hyvät kaupat.

Kroos lähetti myös oletettavasti Eden Hazardille suunnatut terveiset.

– Joukkueessamme oli joku, joka saapui tänne valtavalla rahasummalla ja antoi käytännössä uransa valua hukkaan. Uskon, että jokainen sanoisi jälkikäteen, ettei se ollut hyvä siirto.

– Olemme kuitenkin positiivisia Bellinghamin hankinnnan suhteen ja toivotamme hänet tervetulleeksi.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga