Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Chelsean tyhjennystalkoot käynnissä – Ranskalaispelaaja jättää seuran

Tiemoue Bakayoko
AOP

Chelsean sopimuspelaaja, Tiemoue Bakayoko on vapaa etsimään itselleen uuden seuran. Viime kaudella AC Milanissa lainasopimusella pelannut ranskalainen ei kyennyt ikinä lunastamaan itseensä kohdistuneita lupauksia. Miehen seuraavasta osoitteesta ei ole tietoa.

AC Monacosta Chelseaan vuonna 2017 siirtynyt Tiemoue Bakayoko ei koskaan pystynyt nousemaan suureen rooliin Stamford Bridgellä. Vuosien varrella vyölle on kertynyt vain 43 ottelua Bluesin paidassa.

Mies lähetettiin ensimmäisen Lontoon vuotensa jälkeen lainalle AC Milaniin. Tämän jälkeen mies pelasi pätkäsopimuksella Monacon ja Napolin paidassa. Viime kausi sujui jälleen San Sirolla Milanin väreissä.

Päättynyt sesonki oli Bakayokon kannalta suuri pettymys, sillä mies pääsi kentälle vain kolmessa Serie A-kamppailussa pelaten jämäminuutteja.

Milanin päätökseen jättää Bakayoko penkille vaikutti varmasti osittain myös pelaajan sopimuksessa ollut pykälä, jonka mukaan siirrosta olisi tullut pysyvä tietyn pelimäärän täyttyessä.

Chelsean uskottiin hankkiutuvan Bakayokosta eroon jo tammikuun aikana, mutta tiet erkanevat virallisesti vasta kesäkuun lopussa ranskalaisen sopimuksen umpeutuessa.

Blues julkaisi teiden erkanemisesta lyhyen tiedotteen:

– Kiitämme Tiemouta hänen ajastaan Stamford Bridgellä.

Lähde: London Evening Standard

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A