Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Huuhkajille arvokas voitto täpötäydellä Olympiastadionilla: “Käytimme omat paikkamme hyvin”

Teemu Pukki, Glen Kamara
AOP

Suomen EM-karsinnat jatkuivat perjantaina ottelulla Sloveniaa vastaan. Olympiastadionin yleisö sai makeaa mahan täydeltä, sillä Huuhkajat otti maistuvan 2-0 voiton Joel Pohjanpalon ja Oliver Antmanin maaleilla.

Suomi otti äärimmäisen tärkeät kolme pistettä perjantaina, kun Slovenia kaatui Helsingin Olympiastadionin pimenevässä illassa. Peli lähti liikkeelle hermostuneissa tunnelmissa, eikä kumpikaan joukkue saanut syöttöpeliään rullaamaan toivotulla tavalla.

Suomi nousi tunnustelevan alun jälkeen kuskin paikalle ja peliväline oli ensimmäistä kertaa vieraiden verkossa hieman ennen varttitunnin täyttymistä. Teemu Pukki lähetti matalan keskityksen rangaistusalueella odottaneelle Joel Pohjanpalolle, joka jatkoi viime aikojen hirmuvirettään viemällä Suomen johtoon.

Slovenia sai juonesta paremmin kiinni puolen tunnin kohdalla, mutta Huuhkajien puolustus oli hereillä estäen vierasjoukkueen muutaman hyvän aihion. Toisella jaksolla Slovenia pystyi hätyyttelemään muutamaan otteeseen Lukas Hradeckyn vartioimaa maalia. Vieraat sortuivat kuitenkin hätäisiin ratkaisuihin viimeisellä kolmanneksella ja Suomen puolustus hoiti loput.

Oliver Antman niittasi pelin ratkaisun tunnin kohdalla Pukin hienosta esityöstä. Molemmat maalit syöttänyt Pukki oli syystäkin tyytyväinen kolmeen pisteeseen.

– Hieno voitto ja makea tunnelma. Käytimme omat paikkamme hyvin ja myös puolustimme hyvin, vastaiskutkin saatiin hyvin puolustettua. Topparit hoitivat sitten hyvin keskitykset ja ”Luke” otti sitten kiinni sen, mitä piti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat