Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: ManU ja Real Madrid ajautumassa tarjouskilpaan Inter Milan-sensaatiosta

Federico Dimarco
AOP

Inter Milanissa päättyneellä kaudella läpi lyönyt Federico Dimarco on Manchester Unitedin ja Real Madridin tarkkailun kohteena. Talousvaikeuksista kärsivä italialaisseura saattaa joutua myymään tähtipuolustajansa keventääkseen velkataakkaansa.

Inter Milan pelasi loistavan kauden yllettyään Serie A:n kolmannelle sijalle. Tätä kovempi saavutus oli kuitenkin Mestarien liigan finaalipaikka todella pitkän tauon jälkeen. Sinimustien pelaajistosta löytyi kauden aikana useita onnistujia, joista yksi oli Federico Dimarco. Italialainen oli UCL:n loppuottelun näkyvimpiä pelaajia ja oli lähellä myös tasoittaa pelin toisella puoliajalla.

Äärettömän hyökkäysorientoitunut laitapuolustaja oli päättyneellä kaudella mukana 15 Interin maalissa ja sahasi väsymättömästi omaa laitaansa jokaisessa pelaamassaan ottelussa. Talousvaikeuksista kärsivä Inter joutuu todennäköisesti luopumaan kesällä joistain pelaajistaan ja Dimarcoa pidetään yhtenä mahdollisena lähtijänä.

Manchester Unitedin kerrotaan olevan erittäin kiinnostunut vikkelän laitapuolustajan palveluksista. Erik ten Hagin uskotaan haluavan peluuttaa Luke Shaw’ta keskustassa, jolloin vasemmalle laidalle kaivattaisiin vahvistusta.

Myös Real Madridin huhutaan pitävän tarkasti silmällä Dimarcoa, joten kahden jättiseuran välillä saatetaan nähdä tarjouskilpailu. Dimarcon lähtö olisi valtava menetys Nerazzurrille, mutta korkea siirtosumma tulisi enemmän kuin tarpeeseen.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga