Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Borussia Dortmund tavoittelee englantilaistähteä – Tottenham ja Newcastle valmiita lyömään rahaa pöytään

Conor Gallagher
AOP

Conor Gallagher kuuluu lähteiden mukaan niiden pelaajien joukkoon, jotka Chelsea on valmis myymään kuluvan siirtoikkunan aikana. Muun muassa Bundesliigassa pelaavan Borussia Dortmundin kerrotaan olevan kiinnostunut englantilaisen allekirjoituksesta.

Crystal Palacessa loistavia otteita esittänyt Conor Gallagher ei ole pystynyt vastaamaan huutoon Stamford Bridgellä. Patrick Vieiran suosikkipelaajiin Selhurst Parkilla lukeutunut Gallagher pelasi itsensä Eagles-kannattajien sydämiin lainapestinsä aikana.

Chelseassa paluu arkeen on kuitenkin sujunut synkkien pilvien alla. Blues pelasi yhden lähihistoriansa huonoimmista kausista, eikä joukkueesta löytynyt juurikaan onnistujia. Gallagher sai mukavasti peliaikaa, mutta vajosi lopulta massan mukana.

Chelsea-kasvatin tulevaisuus on auki, sillä viimeaikaisten raporttien mukaan hän lukeutuu niiden pelaajien joukkoon, jotka seurapomo, Todd Boehly on valmis myymään. Vaikeasta kaudesta huolimatta Gallagherin potentiaali on varsin hyvin tiedossa, joten ottajia todennäköisesti löytyy.

Newcastle Unitedin tiedetään etsivän uutta keskikenttäpelaajaa, jonka yhteydessä Gallagherin nimi on nostettu esille. Myös Tottenham Hotspur on kiinnostunut lahjakkaan nuorukaisen palveluksista.

Viimeisten raporttien perusteella Bundesliigan jätteihin lukeutuva Borussia Dortmund on niin ikään valmis tarjoamaan miehelle sopimusta, mutta saksalaisten ei uskota lähtevän tarjouskilpailuun brittiseurojen kanssa.

Lähde: Inside Futbol

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga