Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Loistava kaavio! – Suomen jalkapallon ykkösseura lähtee tavoittelemaan paikkaa Euroopassa

HJK:n Bojan Radulovic
AOP

Veikkausliigan hallitseva mestari Helsingin Jalkapalloklubi on saanut mielenkiintoisen vastustajan Mestarien liigan ensimmäiselle karsintakierroksella. Tällä hetkellä Veikkausliigassa kolmantena KuPS:n ja SJK:n takana oleva HJK tarvitsee Mestarien liigassa neljä otteluparivoittoa päästäkseen lohkovaiheeseen. Testi on todella kova, mutta ei mahdoton.

Toni Koskelan valmentamalla Helsingin Jalkapalloklubilla kävi hyvä tuuri Mestarien liigan karsintavaihteen arvonnassa. HJK kohtaa ensimmäisellä karsintakierroksella Pohjois-Irlannin mestaria Larne FC:tä vastaan.

Larne voitti Pohjois-Irlannin pääsarjan mestaruuden ylivoimaisesti tällä kaudella. Larne iski 38 otteluun 64 maalia ja keräsi 83 pistettä. Toiseksi sarjassa sijoittui Linfield 77 pisteellä.

Viime kaudella Pohjois-Irlannin pääsarjassa Larnen paras maalintekijä oli 23-vuotias keskushyökkääjä Lee Bonis. Bonis iski yhteensä 15 maalia ja oli sarjan kuudenneksi kovin maalintekijä. Ykköseksi kiri Colerainen Matthew Shevlin 23 maalilla. Larnen toiseksi paras maalintekijä oli vasen laitahyökkääjä Paul O’Neill 13 maalilla.

Larnea valmentaa 43-vuotias Belfastista kotoisin oleva Tiernan Lynch. Lynch on toiminut Larnen päävalmentajana jo kesästä 2017 alkaen.

Mikäli HJK selvittää ensimmäisen otteluparin, niin kohtaa Suomen ykkösjoukkue Norjan Molde FK:n toisella kierroksella. Molde jäi UEFA:n Konferenssiliigan lohkovaiheeseen. HJK pelasi viime vuonna Eurooppa-liigan lohkovaiheessa.

Molde on aloittanut kauden Norjassa suhteellisen nihkeästi, sillä 11 ottelun jälkeen joukkue on sarjassa kuudentena 16 pisteen kanssa. Sarjaa johtaa Bodo/Glimt 31 pisteellä 11 otteluun.

Mestarien liigan karsintojen ensimmäinen kierros alkaa 11-12. heinäkuuta. Mikäli HJK selvittää tiensä kolmannelle kierrokselle Mestarien liigan karsinnoissa, niin paikka Konferenssiliigan lohkovaiheessa on varma.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestarien liiga