Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Virallista: Chelsea nappasi Ranskan maajoukkuemiehen: “Haluan päästä näyttämään joukkueen kannattajille mihin pystyn”

Christopher Nkunku
AOP

Christopher Nkunku on ensi kaudesta lähtien Chelsean pelaaja. Pitkään viritelty siirto sai viimein sinettinsä tiistaina. Ranskan maajoukkumies allekirjoitti Bluesin kanssa kuuden vuoden mittaisen sopimuksen.

Chelsea tiedotti tiistaina verkkosivuillaan saaneensa Christopher Nkunkun pitkään kaavaillun siirron maaliin. Red Bull Leipzigissa tuhoisaa jälkeä tehnyt Nkunku läpäisi lontoolaisseuran lääkärintarkastuksen jo aika päivää sitten, mutta kaupat solmittiin virallisesti vasta nyt.

Todella pahasti pelinsä kanssa päättyneellä kaudella tuskaillut Chelsea saa Nkunkusta maaliahneen hyökkääjän, jonka varaan lasketaan tulevalla kaudella paljon. Nkunku oli hyvillä mielin siirron saatua viimein sinettinsä.

– Olen uskomattoman onnellinen siirtyessäni Chelseaan. Seura näki valtavasti vaivaa saadakseen minut tänne. Odotan innolla pääseväni tapaamaan uudet joukkuetoverini ja päävalmentajan. Haluan päästä näyttämään joukkueen kannattajille mihin pystyn kentällä.

– Olen pelannut Ligue 1:tä ja Bundesliigaa, mutta nyt minulla on mahdollisuus pelata Valioliigaa, joka on yksi maailman kovimmista sarjoista. Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta ja tulen kantamaan Chelsean pelipaitaa suurella ylpeydellä.

Monipuolinen Nkunku pystyy pelaamaan kärjen alapuolella, hyökkäävänä keskikenttäpelaajana tai keskushyökkääjänä. Todennäköisesti mies nähdään tulevalla kaudella Bluesin ryhmityksessä ysipaikalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset