Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

David de Gean manttelinperijä? – Serie A:n huippuvahti tarttumassa ManU:n haaviin

Andre Onana
AOP

Manchester Unitedin ensi kauden maalivahtitilanne on edelleen täysi mysteeri. David de Gean sopimusneuvottelut junnaavat paikallaan, eikä Erik ten Hag ole täysin vakuuttunut espanjalaisen kyvyistä. Haaviin on tarttumassa huikean kauden pelannut Serie A-vahti.

David de Gean pitkä ajanjakso Old Traffordilla näyttää tulleen päätökseensä. Atletico Madridista vuonna 2011 Manchesteriin saapunut espanjalainen on edelleen ilman sopimusta ensi kaudeksi.

Useiden raporttien mukaan mies on valmis pudottamaan palkkaansa voidakseen jatkaa Unitedissa, mutta syystä tai toisesta uutta kontrahtia ei olla saatu aikaiseksi.

De Gea on vuosien varrella pelastanut ManU:lle tärkeitä pisteitä, mutta viime vuosina miehen trendi on ollut laskusuhdanteinen. Jalalla pelaaminen on de Gean akilleen kantapää ja huonot avaukset tuottivat menneellä kaudella suuria ongelmia Unitedille.

Espanjalaiskassari venyi ajoittain ilmiömäisiiin reaktiotorjuntoihin, mutta taakse upposi myös muutamia luvattoman helppoja maaleja.

Erik ten Hagin uskotaan harkitsevan vakavasti muita vaihtoehtoja ja suunnittelevan Inter Milanin Andre Onanasta de Gean korvaajaa. Kamerunilainen pelasi upean kauden johdattaen joukkueensa aina Mestarien liigan finaaliin asti.

Lähde: CaughtOffside

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A