Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

La Liga

Siirtohuhuille stoppi: Real Madrid-taituri jatkaa Santiago Bernabeulla

Dani Ceballos
AOP

Siirtohuhujen kohteena ollut Dani Ceballos jatkaa uraansa Real Madridissa. Espanjalaisseura kertoi verkkosivuillaan pelaajan tehneen vuoteen 2027 ulottuvan jatkosopimuksen.

Real Madrid ja Dani Ceballos ovat sopineet pitkästä jatkosopimuksesta, joka sitoo hänet seuraan 30. kesäkuuta 2027 asti.

Ceballos on pelannut Real Madridin ykkösjoukkueessa 120 kertaa neljän kauden aikana ja voittanut tänä aikana 11 pokaalia: 2 Euroopan cupia, 3 seurajoukkueiden maailmancupia, 2 Euroopan super cupia, 1 LaLigan mestaruuden, 1 Copa del Reyta ja 2 Espanjan Super Cupia.

Ceballos on pelannut 13 A-maaottelua Espanjan paidassa, ja voittanut Euroopan mestaruuden maansa U19- ja U21-joukkueissa.

Taitavan keskikenttäpelaajan ympärillä on riittänyt viime aikoina runsaasti puhetta ja hänen on uskottu olevan jättämässä Santiago Bernabeun taakseen. Kiistattomasta lahjakkuudestaan huolimatta tie valkopaitojen avaukseen on ollut tukossa.

Pallovarma Ceballos on jäänyt joukkueen nokkimisjärjestyksessä muiden keskikenttäpelaajien taakse, eikä tilanne todennäköisesti muutu ensi kaudellakaan.

Madrid hankki Jude Bellinghamin valtavalla siirtosummalla Borussia Dortmundista, jonka lisäksi Toni Kroos allekirjoitti vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Päättyneellä La Liga-kaudella Ceballos pelasi 30 ottelua tullen useimmiten vaihdosta kentälle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta La Liga