Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Liverpool viemässä Arsenalin siirtokohteen – Tykkimiehille kylmä suihku?

Liverpool
Pixabay

Southamptonia edustava Romeo Lavia on todennäköisesti jättämässä St. Mary’s Stadiumin taakseen. Miehen on huhuttu vaihtavan ensi kaudeksi Arsenalin paitaan, mutta myös Liverpool on ilmaissut kiinnostuksena pelaajan allekirjoituksesta.

Mikel Artetan luotsaama Arsenal saattaa joutua pettymään suuresti siirtomarkkinoilla, ainakin jos lähteitä on uskominen. Gunnersin tiedetään havittelevan Southamptonissa hyviä otteita esittänyttä Romeo Laviaa ja osapuolten välisten keskustelujen kerrotaan edenneen sopuisasti.

Siirtoasiantuntija, Fabrizio Romanon tietojen perusteella Tykkimiehille saattaa kuitenkin olla jäämässä luu käteen.

– Romeo Lavia on Arsenalin hankintalistalla ja osapuolet ovat neuvotelleet siirron yksityiskohdista. Virallista tarjousta ei olla kuitenkaan vielä jätetty, Romano kertoo.

– Arsenal on niin ikään kiinnostunut Jurrien Timberistä, Declan Ricesta ja Kai Havertzista. He haluavat myös nähdä, mitä Thomas Parteyn kohdalla tapahtuu.

– Saamieni tietojen perusteella Liverpool on aloittanut keskustelut Lavian kanssa ja hän on yksi pelaaja, jonka hankintaa seura harkitsee. Heidän ostoslistallaan on myös muita nimiä, kuten Marcus Thuram, mutta he arvostavat Laviaa todella paljon.

Liverpool ehti hankkia alkukesästä keskikentälleen Alexis Mac Allisterin, mutta uusille hankinnoille on edelleen käyttöä.

Lähde: HITC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset