Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Käsittämätöntä, United! – Mahtiseuran sekoilua siirtomarkkinoilla on vaikea ymmärtää

Manchester United
AOP

Manchester Unitedin maalivahtitilanne ensi kautta ajatellen on edelleen täysin avoinna. David de Gean tilanne polkee paikallaan, mutta toistaiseksi Red Devils ei ole jättänyt virallisia tarjouksia muillekaan seuroille.

Manchester Unitedin käyttäytyminen siirtomarkkinoilla jaksaa hämmästyttää. Useat lähteet uutisoivat seuran tehneen David de Gealle jatkosopimustarjouksen, jonka espanjalainen ehti allekirjoittaa. Tämän jälkeen United tuli kuitenkin toisiin aatoksiin ja sopimus lensi kaaressa roskakoriin.

Osapuolten on määrä jatkaa ensi viikolla neuvottelujaan, mutta pitkäaikaisen luottavahdin kohtelua on todella vaikea ymmärtää. De Gea ei ole ollut enää nuoruusvuosiensa vedossa, mutta ansaitsee silti paljon nähtyä enemmän kunnioitusta.

Unitedin uskotaan etsivän miehelle korvaajaa ja varsinkin Inter Milanin Andre Onana on iskenyt Erik ten Hagin silmään. Pallovarma kamerunilaismaalivahti on median mukaan halukas siirtymään Old Traffordille, mutta toistaiseksi pelaajasta ei olla jätetty virallista tarjousta.

Toisena vaihtoehtona Red Devilsin uudeksi ykkösmaalivahdiksi pidetään Aston Villan Emiliano Martinezia, mutta tilanne on sama hänen kohdallaan.

De Gea on edelleen ainoa torjuja, jolle United on laatinut sopimustarjouksen vain mitätöidäkseen sen välittömästi. Tilannetta on täysin mahdotonta ymmärtää, mutta umpisolmu aukeaa todennäköisesti lähipäivien aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset