Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Brighton ghanalaistähden kintereillä – Valioliigaseurat käyvät kilpaa superlupauksen allekirjoituksesta

Brighton
Pixabay

Ajaxissa hyviä otteita esittänyt Mohamed Kudus on lähteiden mukaan halukas jättämään Johan Cruyff Arenan taakseen. Valioliigassa pelaava Brighton pyrkii neuvottelemaan ghanalaisen siirrosta, mutta hollantilaisseura haluaa pitää tähdestään kiinni.

Roberto De Zerbin valmentama Brighton kuului viime kaudella Valioliigan suurimpiin yllättäjiin. Seagulls ylsi sarjan kuudennelle sijalle, jonka myötä Amex Stadiumilla pelataan tulevalla kaudella myös Eurooppa-liigaa.

De Zerbin luoma sapluuna toimi mallikkaasti ja joukkueen aktiivinen hyökkäyspelaaminen toi tulosta.

Joukkueessa puhaltavat kuitenkin muutoksen tuulet, sillä Alexis Mac Allister vaihtoi Liverpoolin paitaan. Tämän lisäksi myös Moises Caicedon jatko näyttää epävarmalta, joten De Zerbillä riittää toden teolla mietittävää.

Italialaismanagerin tiedetään kaavailevan vahvistuksia keskikentälleen ja esiin on noussut Ajaxissa pelaavan Mohamed Kudusin nimi.

Lahjakas ghanalainen on niin ikään Arsenalin ja Manchester Unitedin hankintalistalla, joten Seagulls saa tehdä täyden työn houkutellakseen pelaajan allekirjoittamaan sopimuksen.

Kudusin nykyinen sopimus päättyy vuonna 2025, eikä hän ole ollut halukas tekemään sille jatkoa. 22-vuotiaan Ghanan maajoukkuemiehen raportoidaan haluavan jatkaa uraansa kirkkaammissa parrasvaloissa, mutta tuleva työnantaja on toistaiseksi vielä arvoitus.

Lähde: The Athletic

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat