Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Serie A

Newcastlen jättihankinta maaliin! – “Haluan osoittaa olevani luottamuksen arvoinen”

Sandro Tonali
AOP

Sandro Tonalin pitkään viritelty siirto Newcastleen meni vihdoin maaliin. Italialainen oli viime kaudella yksi AC Milanin näkyvimmistä pelaajista ja menetys on Rossonerille tuntuva.

Newcastle sai vihdoin haluamansa, kun seura tiedotti tehneensä viisivuotisen sopimuksen Sandro Tonalin kanssa.

14 A-maaottelua Italian paidassa pelannut Tonali oli päättyneellä kaudella AC Milanin parhaimmistoa, joten punamustilla on täysi työ löytää hänelle mitat täyttävä korvaaja.

Tonalin kerrottiin ensisijaisesti toivoneen voivansa jatkaa uraansa San Sirolla, mutta seura halusi myydä hänet tulevia investointeja varten.

Pelaaja kertoi tunnelmistaan siirron nähtyä päivänvalon.

– Ensinnäkin haluan kiittää Newcastlea heidän antamastaan valtavasta mahdollisuudesta. Haluan osoittaa olevani luottamuksen arvoinen ja aion tehdä kaikkeni kentällä, kuten olen aina tehnyt.

– Odotan todella innokkaana pääseväni pelaamaan St. James Parkilla, jotta voin tuntea fanien lämmön.

Tonali oli yksi Newcastlen tärkeimmistä siirtokohteista tänä kesänä, jonka myötä myös manageri Eddie Howe oli hyvillä mielin kauppojen onnistuttua.

– Olen onnellinen voidessani toivottaa Sandron Newcastle Unitediin. Hän on poikkeuksellinen lahjakkuus, jonka kyvyt tulevat auttamaan joukkuettamme.

Lähde: NewcastleWorld

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Serie A