Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Liverpoolin jättihankinta avautuu siirtopäätöksestään: “Teki minuun suuren vaikutuksen”

Dominik Szoboszlai
AOP

Dominik Szoboszlain odotettu siirto Liverpooliin julkistettiin hiljattain. Unkarilaispelaaja kertoo syistä päätöksensä taustalla ja paljastaa, miksi hän päätti siirtyä juuri Anfieldille.

Liverpoolin ongelmat viime kaudella eivät rajoittuneet pelkästään keskikentälle, mutta kyseinen osa-alue oli yksi Jürgen Kloppin suurimmista huolenaiheista. Ikääntyneet Fabinho ja Jordan Henderson näyttivät paikoitellen liian hitailta, eikä pelaaminen kulkenut aiempien vuosien tapaan. Vaihtopenkki tuli erittäin tutuksi kauden aikana etenkin Hendersonille.

Anfieldillä on reagoitu ongelmaan tuomalla ovista sisään kaksi uutta keskikenttäpelaajaa. Alexis MacAllister ja Dominik Szoboszlai tulevat luultavasti nauttimaan suurta luottoa tulevalla sesongilla.

RB Leipzigista saapunut Szoboszlai paljastaa Daily Mailin mukaan, että videopuhelu Kloppin kanssa sai hänet vakuuttuneeksi uudesta työnantajastaan.

– En voi avata keskustelumme sisältöä, mutta voin kertoa, että Klopp teki minuun suuren vaikutuksen. Sen lisäksi, että hän on yksi maailman parhaista valmentajista, hän on myös todella valloittava persoona.

– Juttelimme aivan kuin olisimme tunteneet toisemme tuhannen vuoden ajan. Odotan todella innokkaana pääseväni työskentelemään hänen kanssaan. Kuten olen aiemmin sanonut, lapsuudenunelmani toteutui. En olisi voinut toivoa mitään enempää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset