Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Tähtipelaajan hankinta ajautumassa umpikujaan – Serie A:n jättiseura kääntänyt katseensa yllättävään suuntaan!

Lazar Samardzic
AOP

Udinesen keskikenttäpelaaja Lazar Samardzic on Inter Milanin tarkkailun kohteena. Nerazzurri on aikaisemmin ollut Sassuolon Davide Frattesin kintereillä, mutta hänen hankintansa on osoittautumassa monimutkaiseksi.

Vastoin kaikkia odotuksia aina Mestarien liigan finaaliin asti yltänyt Inter Milan hamuaa vahvistuksia joukkueeseensa. Kuten hyvin tiedetään, seuran painava velkataakka tarkoittaa sitä, että useampi sinimustien avainpelaajista on siirtymässä muualle.

Loistavassa vireessä viime kaudella ollut Nicolo Barella on sitkeiden huhujen kohteena, kuten myös laitapuolustajan tontilla operoiva Federico Dimarco. Hyökkääjä Romelu Lukakun lainadiili tuli päätökseensä ja Marcelo Brozovic siirtyy Saudi-Arabiaan lähteiden mukaan noin 18 miljoonalla eurolla.

Inter on ollut viime viikkoina ahkerasti Sassuolossa pelaavan Davide Frattesin perässä, mutta siirtosummasta ei olla päästy yhteisymmärrykseen. Frattesia pidetää yhtenä Italian tulevaisuuden tähtipelaajista, mutta näillä näkymin pelit jatkuvat nykyisessä osoitteessa.

Interin katseet ovat tämän jälkeen kääntyneet Udinesessa hyviä otteita esittäneeseen Lazar Samardziciin. Udinesen uskotaan olevan valmis luopumaan pelaajastaan Brozovicin myyntihintaa vastaavalla summalla, joten kaupat saattavat toteutua pikaisella aikataululla.

Samardzic, 21, on pelannut nykyisessä seurassaan vuodesta 2021 lähtien ja murtautunut myös Serbian maajoukkueeseen.

Lähde: SempreInter.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A