Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Christopher Galtierille potkut – Tässä on PSG:n uusi päävalmentaja!

Luis Enrique, Nasser Al-Khelaifi
AOP

Paris Saint-Germainin päätös erottaa Christopher Galtier päävalmentajan paikalta tuskin yllätti suuresti ketään. Kovassa myllerryksessä oleva ranskalaisseura on hankkiutumassa eroon liudasta pelaajiaan, jonka lisäksi myös valmennuksen puolella puhaltaa uudet tuulet.

Lionel Messin ja Sergio Ramosin lähdöt saattavat olla Pariisissa vasta alkusoittoa. PSG:n tähtisikermään odotetaan valtavia muutoksia kesän aikana ja ovet käyvät todennäköisesti voimakkaasti molempiin suuntiin.

Neymarin ja Kylian Mbappen kohdalla on riittänyt valtavasti spekulaatioita, vaikka ainakin jälkimmäinen miehistä näyttää tällä hetkellä olevan jäämässä Parc des Princesille. Siitäkin huolimatta, että hänen myymisensä saattaisi olla seuran tulevaisuuden kannalta kaikkein suotuisin vaihtoehto.

Muutokset eivät ole rajoittumassa pelkästään pelaajistoon, sillä kuten odottaa saattoi, PSG päätti lähettää managerina toimineen Christopher Galtierin kilometritehtaalle. Ranskalaiskoutsi ei tuntunut missään vaiheessa saavan otetta kurittomasta miljonäärilaumasta ja nyt samaa pääsee yrittämään Luis Enrique.

Espanjan maajoukkuetta viimeksi luotsannut Enrique jätti pestinsä pettymykseen päättyneiden Qatarin MM-kisojen jälkeen, eikä ole työskennellyt tämän jälkeen. Fabrizio Romanon tietojen mukaan kaikki on valmista ja Enrique on allekirjoittanut seuran kanssa kaksivuotisen sopimuksen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat