Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Madrid-tähden tulevaisuus selvillä? – Riittääkö ensi kaudella vastuuta?

Federico Valverde
AOP

Federico Valverde kuului päättyneellä kaudella Real Madridin parhaimpien pelaajien joukkoon. Taitavan uruguaylaisen lähdöllä ollaan silti spekuloitu Los Blancosin uusien hankintojen myötä.

Real Madridin kausi ei mennyt täysin odotusten mukaan ja kirkkaimmat pokaalit jäivät saavuttamatta. Valkopaitojen kenttätasapaino ei ollut toissavuoden tasolla, joka oli nähtävillä etenkin Mestarien liigan pudotuspeleissä Manchester Cityä vastaan.

Onnistujiakin Carlo Ancelottin riveistä kuitenkin löytyi ja yksi heistä oli pirteästi esiintynyt Federico Valverde.

Monipuolinen uruguaylainen nähtiin yleensä keskikentän keskustassa, mutta Ancelotti peluutti häntä myös oikean laitahyökkääjän paikalla.

Valverde pelasi kauden aikana kaikki kilpailut huomioiden 56 ottelua, joissa syntyi 12 maalia ja seitsemän maalisyöttöä.

Hyvistä otteista huolimatta miehen tulevaisuudella ollaan spekuloitu viime viikkoina runsaasti, sillä Madrid hankki riveihinsä Jude Bellinghamin ja Arda Gulerin. Tämän lisäksi myös Toni Kroos ja Luka Modric jatkoivat sopimuksiaan vuodella, joten kilpailu pelipaikoista on entistäkin kovempaa.

Valverden on uskottu saattavan joutua kauppatavaraksi, mutta 90min kertoo, että valkopaidat haluavat pitää pelaajastaan kiinni. Uruguayn maajoukkueessa 49 pelanneen Valverden sopimus on voimassa vuoteen 2027 asti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga