Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Sieltä se tuli: David de Gea ei jatka Manchester Unitedissa: “Tullaan aina muistamaan yhtenä seurahistorian parhaista maalivahdeista”

David de Gea
AOP

David de Gea ei ole enää Manchester Unitedin pelaaja. Espanjalaismaalivahdin tilanteella spekuloitiin iät ja ajat, ennen kuin lopullinen päätös saatiin aikaan. Seura tiedotti lauantaina verkkosivuillaan teiden erkanemisesta ja Erik ten Hag kiitti de Geaa tämän panoksesta.

Väistämätön tapahtui ja ympyrä sulkeutui. David de Gea ei edusta enää Manchester Unitedia tulevalla kaudella. Vuonna 2011 Old Traffordille saapunut de Gea oli ylivoimaisesti pisimpään nykyjoukkueen edustusmiehistön mukana ollut pelaaja.

Kultaisella hanskalla kauden jälkeen palkittu de Gea oli yksi ManU:n kovapalkkaisimmista pelaajista ja hänen jatkosopimusneuvottelunsa junnasivat pitkään paikallaan. Sopua ei löytynyt ja lauantaina United ilmoitti de Gean lähdöstä verkkosivuillaan.

Punaisten Paholaisten manageri, Erik ten Hag jakoi kiitosta entiselle maalivahdilleen.

– Vaatii suurta luonnetta ja lahjakkuutta pelata yksikin ottelu tämän seuran väreissä. Etenkin maalivahdille, johon kohdistuu valtavat paineet ottelusta toiseen. Sen tekemin 545 kertaa 12 vuoden aikana on mahtava saavutus.

– Se tosiasia, että de Gea valittiin neljään otteeseen kauden parhaaksi pelaajaksi sekä fanien, että kanssapelaajien toimesta, kertoo hänen tasostaan. Hänet tullaan aina muistamaan yhtenä seurahistorian parhaista maalivahdeista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga