Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Suurin tekijä Manchester Unitedin evoluution taustalla? – “Haluan astua esiin vaikeilla hetkillä”

Casemiro
AOP

Manchester United otti valtavan harppauksen oikeaan suuntaan Erik ten Hagin otettua valmennusvastuun. Viime kesänä seuraan saapuneen Casemiron vaikutus oli niin ikään valtava, vaikka epäilijöitäkin riitti. Brasilialainen avautuu ensimmäisesta kaudestaan Old Traffordilla.

Takavuosien kestomenestyjä Manchester United kadotti viisasten kiven Sir Alex Fergusonin eläköitymisen jälkeen. Seuran toimintakulttuuri oli vuosikausia täysin hakoteilla, eikä kukaan Fergusonin paikalle tulleista managereista pystynyt saavuttamaan hyviä tuloksia.

Kaikki on kuitenkin muuttunut Erik ten Hagin tartuttua ruoriin ja hollantilainen on kyennyt palauttamaan Unitedin uskottavuuden. Yksi ten Hagin tärkeimmistä hankinnoista on ollut Casemiro, jonka mukaantulon myötä Red Devilsin keskikenttä oli päättyneellä kaudella vahvempi kuin vuosikausiin.

Brasilialasitähti kommentoi kotimaansa mediajulkaisu Placarille ensimmäistä kauttaan Englannissa ja avautuu roolistaan joukkueessa.

– Minut otettiin loistavasti vastaan ja sain osakseni rakkautta heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Se ei ole mikään itsestäänselvyys, sillä pelasin kymmenen vuotta Real Madridissa.

– Sopeuduin todella nopeasti fanien, muiden pelaajien ja seuran toimihenkilöiden tuen ansiosta. Nautin roolistani joukkueesta, sillä haluan astua esiin vaikeilla hetkillä ja näyttää mallia omalla esimerkilläni.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga