Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Argentiinalaistähti vaihtamassa maisemaa! – Euroopan suurseura kintereillä

Mauro Icardi
AOP

Ranskan Ligue 1’n superjoukkue PSG on päästämässä irti kokeneesta hyökkääjästä. PSG:stä oli viime kaudella Turkin pääsarjassa lainalla yksi kokenut argentiinalainen, joka on nyt tekemässä lopullista siirtoa lainajoukkueen riveihin. Tämä avaa PSG:lle lisää pelipaikkoja hankintojen tekoon.

PSG:stä Turkin suurseura Galatasarayssa lainalla menneellä kaudella pelannut Argentiinan Mauro Icardi on siirtymässä lopullisesti Turkkiin. Siirtosumma on noin kymmenen miljoonaa euroa.

30-vuotias Rosarion kaupungista kotoisin oleva Icardi on pelannut todella pitkän uran Euroopassa jalkapalloviheriöillä.

Argentiinan maajoukkueessa Icardi on kuitenkin ollut enemmän tai vähemmän reservipelaaja. Otteluja Argentiinan kärjessä on kertynyt vain kahdeksan, mutta näissä on syntynyt yksi maali.

Euroopassa Icardi on edustanut PSG:n ja Galatasarayn lisäksi Italian suurseura Sampdoriaa sekä legendaarista Interiä Serie A:ssa. Nykyään Sampdoria pelaa Italian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla eli Serie B:ssä.

Interin riveissä Icardi nousi jalkapallokansan tietoisuuteen pelaamalla 219 ottelua ja iskemällä hurjat 124 maalia. PSG:n riveissä otteluja kertyi pääsarjassa yhteensä 92 ja näissä maaleja on syntynyt 38. Viime kausi tulevan kauden seurassa Turkin Galatasarayssa toi 26 otteluun 22 maalia. Icardi oli sarjan kolmanneksi paras maalintekijä.

Ensi kaudella Galatasaray on mukana Mestarien liigan karsintavaiheessa toisella kierroksella voitettuaan Turkin Superliigan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut