Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

PSG:ltä kesän viides hankinta – Ranskan maajoukkuemies jättää Bundesliigan taakseen

PSG
Pixabay

Lucas Hernandez on tästä lähtien Paris Saint-Germainin pelaaja. Bayern Münchenistä siirtyvä ranskalainen allekirjoitti viiden vuoden mittaisen sopimuksen pariisilaisseuran kanssa.

Paris Saint-Germain on lähteiden mukaan hankkinut Lucas Hernandezin 45 miljoonan euron siirtosummalla. Bayern Münchenin taakseen jättänyt Hernandez on PSG:n viides hankinta kuluvan kesän aikana, kun aiemmin ovista sisään ovat astuneet Milan Skriniar, Marco Asensio, Manuel Ugarte ja Lee Kang-in.

Bayernia vuodesta 2019 edustanut Hernandez oli tyytyväinen sopimuksen synnyttyä.

– Olen todella innoissani! Olen odottanut pitkään mahdollisuutta siirtyä PSG:hen ja viimein se toiveeni toteutui. Tämä on erityinen päivä minulle ja olen onnellinen voidessani olla osa tätä seuraa.

Hernandez ehti pelata Bayernin paidassa vuosien varrella yhteensä 107 ottelua tehden kaksi maalia. Palkintokaappiin kilahti muun muassa neljä Bundesliigan mestaruutta, Saksan Cupin voitto, kaksi Super Cupia, Mestarien liiga, seurajoukkueiden maailmanmestaruus ja UEFA Super Cup.

Puolustaja oli osa Ranskan miehistöä viime vuonna pelatuissa Qatarin MM-kipailuissa. Turnauksen aikana tapahtuneen vakavan loukkaantumisen johdosta miehen vastuu jäi päättyneellä kaudella erittäin vähäiseksi, mutta kuntoutuminen on edennyt raporttien mukaan erittäin hyvin.

Lähde: Sports Mole

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga