Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Asiantuntija ottaa kantaa ManU-hyökkääjän tulevaisuuteen: “En näe hänen enää voivan pelata Unitedissa”

Mason Greenwood
AOP

Mason Greenwood on ollut pitkään sivussa pelikentiltä. Englantilainen nähtiin harjoittelemassa toisen ManU-pelaaja, Anthony Elangan kanssa, mutta tämä ei tarkoita, että joukkueen mukaan olisi edelleenkään asiaa.

Mason Greenwood ei ole pelannut Manchester Unitedin paidassa vuoden 2022 tammikuun jälkeen. Hyökkääjää syytettiin muun muassa raiskauksen yrityksestä, pahoinpitelystä ja uhkaavasta käytöksestä. Asianomistaja luopui syytteistä tämän vuoden puolella, jonka myötä Greenwood ei ole joutumassa teoistaan rikosoikeudelliseen vastuuseen.

United aloitti tilanteesta oman tutkintansa, joka on edelleen käynnissä. Greenwood on harjoitellut erillään muusta joukkueesta, mutta hiljattain hänet nähtiin treenikentällä yhdessä Anthony Elangan kanssa.

Asiantuntija, Gabriel Abbonlahorin mukaan näyttää kuitenkin eptodennäköiseltä, että nuorukainen voisi enää pelata Valioliigaa ManU:n paidassa.

– Uskon, että hänen maineensa on kärsinyt peruuttamatonta haittaa Unitedissa ja Valioliigassa. Hän saattaa jatkaa pelaamista jossain toisessa liigassa. Muut seurat joutuvat kuitenkin harkitsemaan haluavatko he hankkia Greenwoodin.

– En näe hänen enää voivan pelata Unitedissa. Hän on vasta 21-vuotias ja erittäin lahjakas pelaaja, josta olisi mahdollisesti saatavilla korkea siirtokorvaus. Enlantilaiset jalkapallofanit eivät ole anteeksiantavaisia, joten muualle siirtyminen saattaisi olla viisainta.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga