Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Serie A

Serie A:n superlupausta tarjottu Aston Villalle: Lähteekö ura uuteen nousuun Britteinsaarilla?

Charles De Ketelaere
AOP

Aston Villalle on tarjottu raportoidusti mahdollisuutta hankkia AC Milanin Charles De Ketelaere. Superlupauksen pelit San Sirolla eivät ole sujuneet toivotulla tavalla ja hänen uskotaan olevan lähtökuopissa. Pelaajan hintalapun uskotaan pyörivän 25 miljoonan punnan kieppeillä.

Charles De Ketelaere saattaa jättää AC Milanin vain yhden kauden jälkeen. Serie A:n jättiseuran uskotaan olevan aikeissa luopua useista avainpelaajistaan ja De Ketelaere on raportoidusti liipasimella.

22-vuotiaalle belgialaiselle on tiettävästi asetettu 25 miljoonan punnan hintalappu. On kuitenkin hyvinkin todennäköistä, että Milan joutuu pudottamaan pelaajalle asetettua hintaa, sillä hänen markkinarvonsa on laskenut kuluneen 12 kuukauden aikana.

Club Bruggesta viime vuonna valtavien odotusten saattelemana hankittu De Ketelaere ei ole pystynyt vastaamaan toivotulla tavalla huutoon San Sirolla. Nuorukainen pääsi viime kaudella vain 13 kertaa avauskokoonpanoon Serie A:ssa, eikä onnistunut kertaakaan maalinteossa.

Pelaajaa on Daily Mailin mukaan tarjottu Aston Villalle, joka on vahvistunut kesän siirtoikkunan aikana Pau Torresilla ja Youri Tielemansilla. Villaan on viime aikoina linkitetty De Ketelaeren lisäksi myös Moussa Diabya ja Ferran Torresia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A