Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Muut sarjat

Serie A-seura suunnittelee hankintaa yllättävästä suunnasta – Koituuko korkea vuosipalkka ongelmaksi?

Federico Bernadeschi
AOP

Italian Serie A:ssa pelaava Bologna on lähteiden mukaan kiinnostunut hankkimaan Federico Bernadeschin. MLS:n Toronto FC:tä edustavan laitahyökkääjän kerrotaan haaveilevan kotiinpaluusta.

Federico Bernadeschi jätti viime vuonna Juventuksen taakseen ja siirtyi ilmaisella siirrolla Toronto FC:n riveihin. Italialaiselle rustattiin neljän vuoden sopimus, joka takaa hänelle raporttien mukaan noin 4 miljoonan euron vuosittaiset ansiot.

Elämä rapakon takana lähti hyvin liikkeelle ja Bernadeschi sai pian seuraa toisesta italialaisesta, kun myös Lorenzo Insigne liittyi Toronton vahvuuteen. Bernadeschi teki ensimmäisessä 13 pelaamassaan ottelussa kahdeksan maalia ja kaikki näytti hyvältä.

Tällä kaudella ketsuppipullo ei ole kuitenkaan auennut, sillä laitahyökkääjä on osunut maalipuiden väliin vain kolmesti 21 pelaamansa ottelun aikana.

Italiasta kantautuvien raporttien mukaan maan pääsarjassa pelaava Bologna on kiinnostunut tarjoamaan Bernadeschille sopimusta.

Seuraa mietityttää pelaajan korkea vuosipalkka, joka saattaa koitua ongelmaksi. Serie A:n yhdeksännelle sijalle viime kaudella yltänyt Bologna ei pysty tarjoamaan vastaavia summia yhdellekkään pelaajalleen.

Bernadeschin kerrotaan kuitenkin kärsivän koti-ikävästä ja haaveilevan paluusta saapasmaahan, joka saattaa auttaa siirron toteutumisessa.

Lähde: Football-Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat