Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Inter Milanin hyökkääjä kertoo joukkueen asettamista tavoitteista: “Aiomme tähdätä korkealle”

Joaquin Correa
AOP

Inter Milan pelasi hienon kauden yltäen aina Mestarien liigan finaaliin asti. Kotoisessa liigassaan raitapaidat ylsivät kolmannelle sijalle. Tulevalla sesongilla Scudetton voittaminen onkin joukkueen päätavoite. Joaquin Correa kertoo joukkueensa päämääristä ensi kaudelle.

Simone Inzaghi loihti toimivan menestyskonseptin, jonka avulla Inter Milan eteni vastoin kaikkia odotuksia aina UCL:n loppuotteluun. Manchester City pääsi lopulta nostamaan kannua, vaikkei Interin voittokaan olisi ollut suuri vääryys pelitapahtumia peilaten.

Nerazzurrin kausi oli joka tapauksessa onnistunut ja realiteetit huomioon ottaen lähellä maksimisuoritusta. Viime kesänä joukkueeseen pysyvällä siirrolla lainapestinsä jälkeen siirtynyt Joaquin Correa pohjustaa tulevaa sesonkia kesken harjoituskauden.

– Kausi tulee olemaan hyvin vaikea, mutta aiomme tähdätä korkealle. Näin olemme tehneet kahdella viime kaudella, jolloin olemme voittaneet useita pokaaleja. Tavoitteena on parantaa etenkin kotimaan liigassa.

– Henkilökohtaisella tasolla pyrin saamaan mahdollisimman paljon peliaikaa ja tuomaan tärkeän panokseni. Haluan auttaa joukkuetta kaikessa, mutta minulla riittää vielä parannettavaa monessa asiassa.

– Kahden viime vuoden aikana en ole löytänyt oikeaa jatkuvuutta otteisiini, joten teen töitä, jotta voin tuntea oloni hyväksi kentällä. Tällä kertaa olen ollut mukana ensimmäisestä harjoituskauden päivästä lähtien, joka on tärkeää tulevaa kautta silmällä pitäen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A