Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Serie A

Lähde: Juve-legenda hylännyt kaksi tarjousta – Pysyykö lopettamispäätös voimassa?

Leonardo Bonucci
AOP

Juventuksessa seuraikonin asemaan nousseen Leonardo Bonuccin kohtelu jaksaa puhuttaa. Italian maajoukkuekapteeni jätettiin kylmästi ulos Juventuksen ensi kauden miehistöstä, joten hän on vapaa etsimään itselleen uuden seuran. Bonucci on torpannut jo parin seuran lähentelyt.

Pitkään Juventusta palvellut Leonardo Bonucci ilmoitti aiemmin, että tuleva kausi jää hänen viimeisekseen. Bianconeri ei kuitenkaan nähnyt enää Azzurri-legendalle käyttöä, joten hänet asetettiin välittömästi sivuun joukkueen vahvuudesta.

Tällä hetkellä Bonucci harjoittelee erillään muusta joukkueesta yhdessä saman kohtalon kokeneiden Arthur Melon ja Denis Zakarian kanssa.

Juventus pyrkii löytämään kapteeninnauhaa viime kaudella kantaneelle Bonuccille uuden joukkueen ja häntä ollaan linkitetty Turkin liigaan. Bonuccin uutisoidaan ehtineen jo hylätä Galatasarayn ja Fenerbachen tekemät tarjoukset, joten miehen tuleva työnantaja on täysi arvoitus.

Tällä hetkellä vaikuttaa kuitenkin siltä, ettei Bonucci ole aikaistamassa lopetuspäätöstään, vaan haluaa edelleen pysyä aiemmassa suunnitelmassaan. Italian maajoukkueen kipparin jalka ei nouse enää menneiden vuosien tapaan, mutta viime kauden perusteella annettavaa edelleen riittää.

Jos ura jatkuu, tulee se todennäköisesti kuitenkin tapahtumaan jossain saapasmaan ulkopuolella.

Lähde: Football-Italia.net

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Serie A