Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Manchester Cityn teinitähti lähellä seurasiirtoa – Ura jatkumassa Lontoossa

Carlos Borges
AOP

West Hamin uutisoidaan olevan lähellä Carlos Borgesin hankkimista Manchester Citystä. 19-vuotiaalle superlahjakkuudelle saattaa näin ollen aueta paikka ensi kaudella David Moyesin miehistössä.

Manchester Cityn alle 21-vuotiaiden joukkuetta edustava Carlos Borges on lähteiden mukaan lähellä seurasiirtoa. West Hamin kerrotaan olevan valmis maksamaan pelaajasta 14 miljoonan punnan siirtokorvauksen ja suullinen sopimus on jo tehty.

City on raportoidusti näyttänyt siirrolle alustavasti vihreää valoa, mutta haluaa sisällyttää sopimukseen takaisinosto-option.

West Hamilla on nyt rahaa käytettävänään Declan Ricen myynnin jäljiltä ja Borges on yksi joukkueen ykköskohteista kesän siirtomarkkinoilla. Tuulennopea Borges toisi aimo annoksen vaarallisuutta Hammersin hyökkäyslinjaan, josta puuttui päättyneellä kaudella juonikkuutta.

Lissabonin kupeessa syntynyt Borges aloitti pelaamisen kotimaansa junioriseuroissa ennen siirtymistään Manchesteriin vuonna 2014. Tie Citizensin edustusmiehistöön ei ehtinyt koskaan aueta, mutta joukkueen kaavailema takaisinosto-optio kertoo kaiken oleellisen pelaajan potentiaalista.

Borges on edustanut useita Portugalin ikäkausimaajoukkueta ja hänen nousuaan A-maajoukkueen mukaan pidetään vain ajan kysymyksenä. Siirto West Hamiin voisi toimia tarvittavana sysäyksenä hänen urallaan.

Lähde: HITC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset