Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Valioliigatähti matkalla Espanjaan? – Seurat neuvottelevat Tanskan maajoukkuemiehen pelioikeuksista

Pierre-Emile Hojberg
AOP

Diego Simeonen luotsaama Atletico Madrid on laittanut ostohousut jalkaan kesän aikana, sillä seuraan on hiljattain saapunut neljä uutta pelaajaa. Viimeisten tietojen mukaan Colchoneros ei ole kuitenkaan vielä tyytyväinen, vaan uusi siirtokohde on jo mietittynä valmiiksi.

La Ligan kärkiseuroihin lukeutuva Atletico Madrid on vahvistunut kulkuvan siirtoikkunan aikana neljällä uudella pelaajalla. Metropolitanon ovista sisään ovat astuneet Javi Galan, Caglar Soyuncu, Cesar Azpilicueta sekä Santiago Mourino. Tämän lisäksi myös Joao Felix on palannut joukkueen vahvuuteen, vaikka hänen jatkonsa onkin vielä täysin avoinna.

Rojiblancosin manageri, Diego Simeone haluaa lähteiden mukaan vahvistaa erityisesti joukkueensa keskikenttää ja luoda lisää kilpailua pelipaikoista.

Simeone on Football-Espanan mukaan iskenyt silmänsä Tottenham Hotspurissa pelaavaan Pierre-Emile Hojbergiin. Tanskan maajoukkuepelaajan sopimusta Spursin kanssa on jäljellä vielä kaksi vuotta, mutta hänen uskotaan pakkaavan laukkunsa tämän kesän aikana.

Atletico on tehnyt Hojbergista ykköskohteensa ja seurojen kerrotaan neuvottelevan parhaillaan kaupoista. Pelaajalla on todennäköisesti edessään palkanalennus, jos siirto toteutuu, mutta Atletico tarjoaa vuodesta toiseen mahdollisuuden taistella pokaaleista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga