Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Huuhkaja-tähti maalinteossa – Lionel Messiltä unelmadebyytti: “Tiesin, että tämän ottelun on tarkoitus päättyä näin”

Lionel Messi
AOP

Lionel Messi teki vakuuttavan debyytin Inter Miamin paidassa. Argentiinalaistähti tuli toisella puoliajalle kentälle ottelussa Cruz Azulia vastaan ja niittasi pelin voittomaalin vapaapotkusta. Huuhkajien Robert Taylor vastasi Miamin avausmaalista.

Lionel Messi palasi rytinällä tositoimiin viikonloppuna, kun mies debytoi uuden seuransa paidassa. Inter Miami pelasi Leagues Cupin (MLS- ja Meksikon liigan joukkueiden mestaruusturnaus) ottelun Cruz Azulia vastaan ja ratkaisijan viitta lankesi pelin lopussa argentiinalaisen harteille.

Suomen maajoukkueen vakiopelaajiin kuuluva Robert Taylor oli vei jenkit johtoon ensimmäisen puoliajan loppuhetkillä. Cruz Azul tasoitti Uriel Antunan osumalla, mutta vaihdosta sisään tulleen Messin upea vapaapotku lisäajalla paketoi ottelun. Miami-pomo, David Beckham kommentoi pelin jälkeen argentiinalaistähden otteita.

– Heti kun vapaapotku tuomittiin, tiesin, että näin tämän ottelun on tarkoitus päättyä. Etenkin sen takia, koska meillä on joukkueessamme Messin ja Sergio Busquetsin kaltaisia pelaajia. He pystyvät tällaisiin suorituksiin.

– Olen todella iloinen kaikkien fanien puolesta, jotka saapuivat tänne katsomaan Leon pelaamista. Tänä iltana kaikkien stadionille saapuneiden ihmisten unelmat kävivät toteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat