Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

HJK:llä edessään jättimäinen testi! – Norjan suurseura vastaan Mestarien liigassa

Bojan Radulovic tärkeässä osassa HJK:ssa.
AOP

Mestarien liigan karsintojen toinen kierros käynnistyy tiistaina. Tiistaina ohjelmassa on seitsemän ottelua ja toinen seitsemän ottelun urakka on edessä keskiviikkona. Helsingin Jalkapalloklubi aloittaa toisen kierroksen myös tiistaina kohtaamalla Norjan suurseuran ja hallitsevan mestarin Molde FK:n Helsingissä. Viikon päästä pelataan otteluparin toinen osa Norjassa.

Toni Korkeakunnaksen valmentama Helsingin Jalkapalloklubi lähtee haastajana Mestarien liigan toisen karsintakierroksen ottelupariin Norjan Molde FK:ta vastaa. Molde voitti viime vuonna Norjan Elitserienin mestaruuden, mutta on aloittanut tämän kauden hieman nihkeästi.

Erling Moen valmentama joukkue on pelannut Elitserienissä 16 ottelua ja kerännyt yhteensä 29 pistettä. Sarjaa johtaa tällä hetkellä viime vuonna Euroopassa hämmästyttänyt Bodo/Glimt 12 pisteen erolla Moldeen, joten Norjan suurseuran tulisi pelata jatkossa erinomaista jalkapalloa myös kotimaan nurmilla, mikäli mestaruus on vielä mahdollinen.

Moldella on HJK:ta vastaan tultavaa ottelua ennen kotimaansa nurmilta yhteensä viiden ottelun pisteputki ja kolmen ottelun voittoputki. Kolmeen viimeiseen otteluun joukkue on tehnyt hurjat 11 maalia ja päästänyt vain yhden. Viimeisin pistemenetys on Bodo/Glimtin vieraista heinäkuun alusta. Tuolloin peli päättyi 1-1 -tasapeliin.

Molden paras maalintekijä Norjan Elitserienissä on ollut keskushyökkääjä Ola Brynhildsen. 24-vuotias 3,2 miljoonan euron markkina-arvon omaava hyökkääjä on paukuttanut seitsemän maalia. Keskikenttämies Emil Breivik on iskenyt kuusi maalia. 23-vuotiaalla Breivikillä on markkina-arvoa Transfermarkt.com -sivuston mukaan 2,8 miljoonaa euroa.

HJK:lla oli Suomen Veikkausliigassa pitkä voitoton jakso, joka kuitenkin katkesi viikonloppuna, kun HJK onnistui kaatamaan Tampereen Ilveksen Helsingissä 1-0 -lukemin puolustaja Miro Tenhon maalilla. Ennen Ilvestä vastaan otettua voittoa HJK:n edellinen voitto kotimaan kentiltä oli kesäkuun puolivälistä. Tätä seurasi kaksi tasapeliä ja yksi tappio.

HJK:n paras maalintekijä on ollut tällä kaudella Bojan Radulovic. Avausosassa Larnea vastaan Mestarien liigassa voittomaalin tehnyt 24 vuotta joulukuussa täyttävä hyökkääjä on tehnyt Veikkausliigassa kymmenen maalia. Radulovicin markkina-arvo vain 300 tuhatta euroa, kun vertaa Molden vastaaviin, jotka ovat kymmenen kertaa isompia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga