Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Lähde: PSG-tähden siirto nytkähtänyt eteenpäin – Henkilökohtaisista ehdoista päästy sopuun

PSG
Pixabay

Paris Saint-Germainin kokeneeseen kaartiin kuuluva Marco Verratti haluaa vaihtaa maisemaa. Pitkään Parc des Princesillä pelannut italialainen on raportoidusti hyväksynyt Al-Hilalin tekemän kolmivuotisen sopimustarjouksen.

PSG:n pelaajiston ympärilllä on riittänyt kuluvan kesän aikana uskomaton määrä siirtospekulaatioita. Suurimmat otsikot on kerännyt luonnollisesti Kylian Mbappen tilanne, mutta myös muiden joukkueen avainpelaajien tulevaisuus on hämärän peitossa.

Yksi heistä on Marco Verratti, joka on edustanut seuraa vuodesta 2012 lähtien. Nasser AlKhelaifin omistaman joukkueen runkoon on odotettavissa perustavanlaatuisia muutoksia, ja Verrattin uskotaan monen muun tavoin olevan liipasimella.

Italian maajoukkuepelaaja on väitetysti ilmaissut lähtöhalunsa ja asiantuntija, Fabrizio Romanon mukaan hänen siirtonsa on nytkähtänyt eteenpäin.

Katso alta Romanon twiitti. Jos twiitti ei aukea, katso se täältä.

– Verratti on hyväksynyt Al-Hilalin tarjoaman kolmivuotisen sopimuksen ja on valmis vaihtamaan maisemaa. Siirron toteutuminen riippuu Al-Khelaifista, joka ei ole valmis hyväksymään 30 miljoonan euron siirtotarjousta. Summaa tullaan kuitenkin korottamaan lähiaikoina, Romano kirjoittaa.

Verratti on voittanut pitkän PSG-uransa aikana muun muassa yhdeksän Ranskan mestaruutta. Mies oli osa Italian joukkuetta, joka juhli kultaa vuonna 2021 pelatuissa EM-kilpailuissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset