Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Jättihankinta saapumassa Old Traffordille – Nimet paperiin pikaisella aikataululla?

Manchester United
Unsplash

Manchester United on vihdoin onnistunut naaraamaan uuden kärkipelaajan, ainakin jos tuoreita lähteitä on uskominen. Atalantaa päättyneellä kaudella edustaneen Rasmus Hojlundin kerrotaan olevan siirtymässä Old Traffordille pitkällä sopimuksella.

Manchester United oli päättyneellä kaudella hyökkäyspäässä lähes yksinomaan Marcus Rashfordin tehojen varassa. Loistavassa iskussa ollut englantilainen teki oman osansa, mutta muita säännöllisesti maalintekoon pystyviä pelaajia ei joukkueesta juurikaan löytynyt.

United tekikin sarjan kärkijoukkueista selkeästi vähiten maaleja, joten uuden keskushyökkääjän hankinta on ollut yksi Erik ten Hagin tärkeimmistä prioriteeteista. Unitediin on linkitetty liuta korkean profiilin kärkipelaajia, mutta toistaiseksi tulokset ovat jääneet laihoiksi.

Nyt vaikuttaa kuitenkin tärpänneen, sillä siirtoasiantuntija, Fabrizio Romano kertoo Rasmus Hojlundin olevan tarttumassa Punaisten Paholaisten haaviin.

Lue alta Romanon twiitti. Jos twiitti ei aukea, katso se täältä.

Romano kirjoittaa, että United on päässyt Atalantan kanssa yhteisymmärrykseen Hojlundin pelioikeuksista ja pelaaja tulee allekirjoittamaan uuden työnantajansa kanssa viisivuotisen sopimuksen. Romanon tietojen perusteella kauppojen kokonaishinta pyörii 70 miljoonan euron paikkeilla ja pelaajan on määrä lyödä nimensä papereihin lähituntien aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset