Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:n tulokkaalta raju ryöpytys ex-kapteenin suuntaan: “Hänen täytyy olla valmiina”

Andre Onana
AOP

Manchester Unitedin taipui Borussia Dortmundille Yhdysvalloissa pelatussa harjoitusottelussa. Unitedin tuore ykkösmaalivahti, Andre Onana antoi pelin aikana tulikivenkatkuista palautetta puolustuksessa luutineelle Harry Maguirelle. Kamerunilainen kertoo nyt tunteenpurkauksestaan.

Inter Milanista hiljattain Manchester Unitediin saapunut Andre Onana on esiintynyt edukseen käynnissä olevalla harjoituskaudella. Suurella todennäköisyydellä Red Devilsin ykkösvahtina tulevalla sesongilla nähtävä Onana oli kuitenkin voimaton hänen joukkueensa taivuttua Borussia Dortmundille sunnuntaina.

United-torjuja teki pelin tiimellyksensä tunteensa selväksi Harry Maguirelle, joka antoi katastrofaalisen syötön alaspäin.

– Yritän vaatia paljon Maguirelta, koska tiedän, että hän on hyvä pelaaja ja kuuluu joukkueen kapteenistoon. Hän on iso ja hyvä pallollisena, joten vaadin paljon häneltä. Hän on hyvä tyyppi ja välimme ovat kunnossa, Onana kertoi 90minin mukaan.

– Hänen täytyy olla joka tapauksessa valmiina, sillä kun minä olen pallossa, vaadin paljon joukkuetovereiltani.

– Aloitan kuitenkin itsestäni, sillä teemme tätä yhdessä. Virheitä tapahtuu, mutta emme saa pelätä niitä, sillä ne ovat osa elämää ja opimme niistä. Meidän täytyy pysyä kriittisinä, sillä vaatimustason täytyy olla korkealla, jos haluamme taistella pokaaleista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga